Creatie van de ultieme
KLANTBELEVING

We begrijpen dat het niet alleen gaat over wat gebruikers online doen, meer over hoe ze eindgebruikers denken, zich voelen en gedragen in het dagelijks leven. Hiervoor doen wij onderzoek binnen organisaties, maar ook daarbuiten. Zo gaan wij de straat op, winkels in en gaan tot het uiterste om een doelgroep te begrijpen. Wij geloven dat er geen betere manier om in de geest van eindgebruikers te komen dan door de 'echte' wereld in te gaan.

Peter Wijngaards

UX Designer / Strateeg

Timo de Looij

UX Designer / Lead

Lean filosofie

Storm is een modern bureau met een lean filosofie. Slim gebruik van technologie en lean processen stellen ons in staat om sneller en slimmer te werken. Wij zijn ervan overtuigd dat het beste resultaat wordt bereikt door zij aan zij te werken met onze klanten, hun stakeholders, en (nog belangrijker) hun gebruikers.

IT SOFTWARE & APPS

Wij zijn zijn zeer ervaren in het leveren van diverse design (UX, visual, strategic, front end) diensten voor de IT-industrie

HEALTHCARE

Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Storm aan de wieg gestaan van het ontwikkelen en optimaliseren van innovatieve service- en softwarediensten voor de gezondheidszorg.

FINANCE INDUSTRY

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen en optimaliseren van innovatieve service- en software diensten voor financiële instellingen & bedrijven.

Ook toe aan innovatie?

Ons team van strategen, gepassioneerde ux-ers, visuele ontwerpers, analisten, developers en business innovators hebben een zeer goede reputatie in het leveren van bedrijfskritische software en service experiences. Wij creëren waardevolle inzichten, ontwikkelen innovatieve concepten en realiseren prototypes en eindproducten voor diverse systemen en platformen, waaronder desktop, web, mobiele en embedded systemen.